Habertürk 19.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (19 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, maddi konularda yarınlarının risk altına girmemesi için mantıklı davranmalarını öneriyor.

Aslan burcu 19 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (19 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar 19 Mart saat 20:11 itibariyle Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, gerek başkalarından gördüğünüz maddi destekler gerekse kendi kazancınızla ilgili yaşanabilecek gelişmeler hafta boyunca önemli değişimlere neden olabilir. Meydana gelen olaylar veya durumlar bundan sonrası adına etkili olacağından acil kararlar vermemek, temkinli hareket etmek gerekir. Ayrıca bu Dolunay finansal yaşamanızla ilgili mevzularda aksayan, sorun çıkaran ve problemlere neden olan herşeyin daha net görülmesi ve saptanması adına önemlidir. Ay ışığı altında her şey daha net anlaşılabilir. Zaten dolunay bu nedenle çarpıcı fakat bir o kadar da kolaylaştırıcıdır.

Çünkü normal zamanlarda görünmeyen hasıraltı edilen detaylar apaçık gözünüzün önündedir. Size düşen gerçekleri görmeyi kabul etmek ve eğer varsa yapılması gerekenleri yerine getirmektir. Öyle mantıklı davranmalısınız ki, yarınlarınız risk altına girmesin. Evli olanlar eşlerinin parasal durumu, ailesiyle yaşayanlar büyüklerinin, yalnız yaşayanlar ise kendi özel borçlarıyla alakalı konulara odaklanmak zorunda kalabilirler veya yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle bu konularla ilgilenmek gereği duyabilirler. Hukuksal konular, miras, nafaka ve hisseli paralar mevzularında dikkatli olmak, risk almamak gerekir. Hatta benim tavsiyem özellikle bu hafta yukarıdaki mevzularda beklemede kalmaktır. Bu bekleme durumunuzun aydınlığa kavuşması adına etkili olabilir.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışman


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER