Habertürk 19.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, fiziken ve güçlü iletişimleri ile karşı cins üzerinde etkili olabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 19 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (19 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar, Ay-Yay burcu geçişinin son günündeyiz. Saat 17:18 olana dek, aşk hayatınızla ilgili konularda iletişimin ön plana çıkmasını sağlayan enerjileriniz, aşkın tadına varmanız için sizleri desteklemekte. Güçlendirici, kendinizi ifade edebilmenizi sağlayıcı, etrafınızdaki dünya ile temasınızı aktif hale getirici enerjiler sayesinde arkadaşlık ilişkileri başta olmak üzere sosyal hayatın içinde birebir yer alabilirsiniz. Fiziki çekiciliğiniz iletişimsel gücünüzle birleşince, karşı cins üzerinde etkili olmanız gayet kolay.

Saat 17:18-23:16 arasında Ay boşluk etkisi altında özgürlük dürtünüz o denli yükselir ki, üzerinizde hiç kimsenin ağırlığı olsun istemez, aksine sorumluluklardan kaçabilirsiniz. Gönlünüzce aşk yaşamaktan, maceralara girmekten hoşlanabilirsiniz. Kötü bir niyetiniz yoktur, sadece aşk yaşamayı istediğiniz anda bunu kolayca bulacağınızı size hissettiren bir güven duygusu üzerinizde hakimdir. Ancak dikkatli olmayı bilmelisiniz.

Saat 23:16 sonrası Ay Oğlak burcu etkisi ve ardından Neptünle olan etkileşim altında neyin gerçek neyin uzun ömürlü olduğunu ve nelerin sizi yanılgıya uğratabileceğini düşünmeniz lazımdır. Yani sınırlarımızın, arzularımızın farkında olmak yararlıdır.

Esenlik, mutluluk ve şans gün boyu yanınızdan hiç eksik olmasın.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER