Habertürk 19.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, "ben kimim, nereden geldim nereye gidiyorum" diyerek sorgulamada bulunabileceklerini ve bunun kuvvet vereceğini söylüyor.

Aslan burcu 19 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (19 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar, 19 Şubat-21 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek yöneticiniz Güneş, kazanımlarınız konusunda dışarıdan gelebilecek desteklere ihtiyacınız olduğunu göstermektedir. Duruşunuz ve kendinizi ifade ediş tarzınızla bunu karşınızda bulunan insanlara hissettirmeniz gayet kolaydır. Garip bir çaresizlik haliniz vardır. Eğer eşiniz, aileniz hassas kişilerse bunu anlamakta gecikmezler. Önceden yapmanız gereken bazı ödemeler nedeniyle sıkılmanız mümkündür. Bu ödemelerde size verilecek destek oldukça rahatlatıcıdır. Bir tür bağımlılık haliniz vardır. Yani sadece kendi kazanımlarınızla yol almanız zor gibidir. Belirsizlikler canınızı sıktığı için gelebilecek yardımlar sizi rahatlatabilir. Balık burcu seyir zamanları bir Aslan için zorludur. Çünkü o her konuda kendisini ifade etmekten yanadır. Bu dönemdeki diğer enerjiler her ne kadar itici bir faktör olsa da, Balık burcunda ilerleyen Güneş bir Aslan için ister istemez bir ürkeklik, yavaşlık ve duyarlılık zamanının işaretidir. Kendisine ulaşacak bir dost eli veya desteğe minnettardır.

Parasal mevzularda bu dönem belirsizlik içerebilir. Ancak ben öngörüm gereği Güneş-Balık burcu sürecinin ruhsal anlamda inancınızı güçlendirici ve cesaretinizi arttırıcı bir dönem olacağını düşünüyorum. Çünkü ne olursa olsun Jüpiter inanç evinizde ilerlemekte. Bu durum, kendi içinizde- ben kimim, nerden geldim nereye gidiyorum diyerek sorgulamada bulunmanızı ve bu sorgulamanın da size kuvvet vereceği kanaatini taşıyorum. Hani bazen insan öyle bir sıkışır ki, hem maddi hem de manevi anlamda çıkmaz bir sokakta hisseder kendini. Tam o anda kendinize inanmanız, güvenerek yola devam kararı almanız mümkündür. İşte Güneş Balık burcu seyri, ikinci yöneticiniz Jüpiter tarafından desteklendiğinde şifa bulmanız kolaylaşabilir.

Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER