Habertürk 02.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, popülerliklerinin yükseleceğini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN burcu 02 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (2 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, 2 Haziran saat 00:02 de İkizler burcunda Yeniay oluşacak ve ardından saat 00:16 da Parçalı Güneş Tutulması meydana gelecek. Bu tutulma, önünüzdeki iki yıla damgasını vuruyor. Böyle düşündüğünüzde yapacağı etkiyi kafanızın içinde daha anlamlı bir şekilde oturtabilirsiniz. Neler yapmakta? Ben Aslanların İkizler burcundaki tüm transitleri, tutulma dahil olmak üzere gayet olumlu şekilde kullanacağından eminim. Çünkü bu enerji size yabancı değil. Öncelikle arkadaşlığın hayatınızdaki anlamı yenileniyor. Bir arkadaşlık nasıl kurulur, nasıl yaşanır ve ne demektir bunu tutulma sayesinde yeni arkadaşlar edinerek daha iyi öğrenebilirsiniz.

Eski bir arkadaşlık ise yeni bir değişimle anlam bulabilir. Grup faaliyetleri hayatınızda anlam kazanmaya başlıyor. Siz hangi konuda yeteneklisiniz, ne gibi liderlik özellikleriniz var, işte bu tutulma sayesinde bunların açığa çıktığını fark edebilirsiniz. İdealleriniz değişiyor. Siyasi bakış açınız anlamlaşıyor. Artık kendinizi yönlendirmeniz daha kolay. Beklentileriniz artıyor ve günlük pratik işlerde, eğitim anlamında meraklı ve bilgilenmeye açıksınız. Görmek, yerinde incelemek, dokunmak, hissetmek olguları hayatınızda anlam kazanıyor. Yolculuk, iletişim, haberleşme merkezinizde yer alıyor. Önceliklerinizi keskin zekanızla belirlemeniz mümkün. İkna kabiliyetiniz yükseliyor.

Artık masalların değil gerçeklerin peşindesiniz. Bir kral-kraliçe olduğunuzu söylerdim hep, işte bu özelliklerinizi herkesin tescil etmesi adına sesinizi duyurmanız kolaylaşıyor. Konuşmak, yazı yazmak, bağlantılarda bulunmak, araştırmak sizin işiniz haline geliyor. Şimdi işinize geleni içinizden geldiği gibi yaparak ilerlemeniz daha kolay. Popülerliğiniz yükseliyor. Herkesin söyleyeceklerinizi duymaya ne kadar istekli olduğunu fark edebilirsiniz. Enerjiniz sizi gençleştiriyor, içinizdeki çocuğun ortaya çıkmasını sağlıyor. Fırsatlar önünüze gelmeye başlıyor ve uzlaşmazlık çıkaran kişi ve durumlar hayatınızdan çıkmaya başlıyor.

Her doğan Güneş, bir mucizeyi içinde saklar. O mucizenin sizi bulması ve mutlu etmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER