Habertürk 02.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (2 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, partnerleriyle arkadaş olmayı başarabilmelerini tavsiye ediyor.

Aslan burcu 02 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (2 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar, 2 Mart-27 Mart Şubat tarihleri arasında partner evinizde ilerlemeye başlayacak Venüs gezegeni, karşıt burcunuz Kovada olacağından, doğal olarak partnerinizin ilişki kurma biçimiyle, sizin hayata bakış açınız arasında belli bir gerilim oluşturabilir. Venüs Kova burcunda özgün, özgür ve oldukça arkadaşça bir paylaşımın işaretidir. Bu süreçte birbirinizle arkadaş olmayı başarmanız son derece önemlidir. Çünkü bu enerji altında partneriniz için sizin dostluğunuz ve sevgili olmaktan ziyade ona bu şekilde yaklaşmanız gönlünü fethetmenizde etkili olabilir. Zaten bu süreçte onun da arzusu bu yönde olduğundan, paylaşımınızın güçlenmesi için bu noktaya dikkat etmeniz faydalıdır. Yine bu enerji süresince, birbirinizin özgürlüklerine saygı duymayı ve birbiriniz üzerinde baskı kurmamayı muhakkak başarmalısınız. Çünkü bunun tam tersi bir durumun ilişkiniz açısından sakınca oluşturması mümkündür. İlişkisi olmayanlar için bu enerjinin anlamı, karşınıza çıkabilecek kişinin, özgür yaklaşımlara sahip, sosyal ilişkilere yatkın, gayet kültürlü, sıradışı özelliklere sahip bir kişi olabileceğini görmekteyiz. Bu kişi sizin, onun üzerinde baskı kurmanızdan hoşlanmayacağı için, daha geniş düşünmeniz ve hareket etmeniz, üzerine düşmemeniz önemlidir.

Bu enerji altında en önemli nokta, sevimli, çekici ve oldukça sıradışı bu insanı anlamaya ve tanımaya çalışmanızdır. Kimi zaman oldukça mesafeli, kimi zaman dostça bazen de sıcacık davranabileceğini, sahiplenme güdüsü içinde hareket etmekten ziyade, sizin fikirlerinizi ve düşüncelerinizi almaktan hoşlanacağını söyleyebiliriz. Burada sizin gibi egosu yüksek bir kişinin, kendisinden oldukça farklı bu insanla ortak noktalar bulmaya çalışması, ilişkinin daha uzun süreli yaşanmasını sağlayabilir. Ruhsal ve kültürel paylaşımı önemsemeli, özgür iradenizle aldığı kararlara saygı duymalı, üzerine fazla düşmemeli ve onu anlamaya çalışmalısınız. Aslında düşünecek olursanız, bu süreçte karşınıza çıkacak kişinin size benzer bir çok yönleri olduğunu farkedebilirsiniz. O da sizin gibi özgürlüğüne düşkün ve sizin gibi sosyal hayatın içinde yer almaktan hoşlanan bir kişidir. O nedenle, ortak ilgi alanlarınızı saptayarak birlikte neler yapabilirsiniz, nasıl vakit geçirebilirsiniz bunu tespit ederseniz, kurulan ilişkinin bundan sonrasında daha uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz. Bu beraberliğin arkadaşlık ilişkisinden doğabileceğini düşünürsek, bu olguyu sürekli ayakta tutmanın, daha iyi anlaşmanın koşulu olduğunu farkedebilirsiniz.
Not: Sevgili Aslanlar, Venüs Kova burcu seyri, iş hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Fırsat bulduğunuzda Mart aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Gözleriniz daima güzellikleri izlesin. Huzur ve mutluluk dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER