Habertürk 20.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, iş hayatı ve günlük sorumluluklarını, ilerideki mutlulukları adına kabulleneceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 20 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (20 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar saat 08:34 itibariyle Ay-Venüs arasındaki olumlu görünümle Cuma gününe adım atmaktayız. Ardından saat 10:05 de Ay-Merkür arasında faydalı bir yansıma meydana geliyor. Bu oluşumlar, iş hayatımız veya günlük yaşamdaki sorumluluklarınızı ilerideki mutluluğunuz adına kabullenmeye hazır olduğunuzun göstergesidir. İşte bu bakış açısı aklı başında hareket eden bireyin göstergesidir. Evet şartlarınız gereği sizi rahatsız eden konular vardır ancak bilirsiniz ki, bu bir sınavdır ve bu sınavın geçilmesi için sabırlı olmak şarttır.

Saat 09:56 itibariyle Venüs-Chiron arasındaki olumlu görünüm, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Bunun yolu, kendinizle gerçekçi bir şekilde yüzleşmenizle mümkün olur.

Saat 11:12 Ay-Mars olumlu titreşimi ve ardından saat 11:36 Ay-Pluto kavuşumu, sorumlulukların altını çizerken sizi sistemli çalışmaya, ayrıca gerçekçi düşünmeye sevkediyor. Çünkü bunu yaptığınız takdirde doğru bir iz üzerinde ilerlemeniz mümkün.

Saat 21:22 Mars-Pluto, cumartesi 00:54 Merkür Pluto arasındaki olumlu görünüm etkisi altında, iş hayatınız veya günlük aktiviteleriniz, sağlığınız, yaşamınızdaki gerekli ve gereksizler hakkında sakince bir düşününüz. Geçmişte olanları bir yana koyarak yeni bir dönüşüm için neler yapmanız gerekiyor mantıklı bir şekilde ele alınız. Hayat size bir takım baskılarda bulunabilir. Eğer siz değişime gönüllü iseniz, huzur bulmak istiyorsanız kendinize dikkat etmelisiniz. Üzüntü ve stresten uzak durmalısınız. Doğru iz üzerinde yürümek için kendinize zaman tanıyınız ve sağlam olana yöneliniz. Gelip geçici heveslerin size zaman kaybettirmesine izin vermeyiniz.

Doğan Güneşin Ruhunuzu Aydınlatması ve Yüreğinizi umutlandırması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER