Habertürk 21.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, plan ve projeleri üzerinde aktif bir şekilde çalışabileceklerini söylüyor.

BAŞAK burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Başaklar, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek mücadele ve istek gücünün astrolojik temsilcisi Mars plan ve projeleriniz üzerinde çalışma konusunda aktif bir süreçtir. Durmadan dinlenmeden, her çeşit uğraşı ve aktiviteyle meşgul olabilir, hepsiyle aynı oranda ilgilenmeye çalışabilirsiniz. Nereye varmak istediğinizi ve amacınızı gayet iyi tespit edebileceğiniz bu süreç sizin için hazırlık dönemi gibi bir şey olabilir. Zeki ve becerikli oluşunuz, size yeni kararlar aldırabilir. Hedeflerinizi kafanızın içinde iyi belirlediğiniz için, ona göre ayarlamalarda bulunabilirsiniz. Fakat burada dikkat edeceğiniz husus, dağılmamaktır. Çünkü Mars İkizler sürecinde, zihinsel açıdan fazla aktif oluşunuz, iş yaşamınızla ilgili konularda destekleyici olduğu kadar, yorgunlukların belirgin artışı anlamına da gelebilir.

Benim tavsiyem, öncelik sırasına göre işleriniz tanzim etmektir. Bunu başarmanın yolu ise, deneyim ve soru sormakla mümkün olabilir. Merak duygusu size gideceğiniz yön üzerindeki ipuçlarını toplamanızda yardımcıdır. Konusunda deneyimli insanları dinlemek, uzun yolunuzu kısaltabilir. Bu dönemin dikkat edilmesi gereken bir başka noktası, amacınızı iyi belirlemekten geçer. Bunu başaranlarınız olduğu gibi, başarmakta, seçmekte zorlananlarınız da olabilir. Böyle durumda olanlar yeteneklerini göz önüne alarak karar verirlerse, gerçekleştirmede zorluk çekmezler.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER