Habertürk 21.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, topluluk içinde dikkat çekeceklerini, liderlik güçlerini gösterebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 21 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (21 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar, 21 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş dostlarınızla olan iletişiminiz ve yeni arkadaşlıklar kurabilmeniz, birlikte keyifli bir zaman dilimi geçirmeniz açısından destekleyicidir. Ayrıca bilgilenme anlamında öğrenebileceğiniz, kendinizi geliştirebileceğinize enerjilere sahipsiniz. Geleceğe dönük fikirlerinizi başka insanlarla istişarede bulunarak geliştirebilirsiniz. Aynı şekilde siz de başkalarının düşüncelerinden yararlanabilirsiniz. Bilgili, kültürlü kimselerle tanışabilir kafa dostlukları kurabilirsiniz. Dostlarınız da size her konuda destek vermeye çalışabilir ve ileriye dönük planlarınızı onaylayabilirler. Topluluklar içinde dikkat çekici olmanızı sağlayan enerjiler sayesinde girdiğiniz ortamlarda liderlik gücünüzü gösterebilirsiniz.

Sizinle aynı yönde düşünen kişilerle görüşmekten hoşlanır, başkalarına yararlı olabilecek girişimlerde öncü olabilirsiniz. Gruplara katılma, organizasyonlarda bulunmak gibi fiziksel aktivitelere katılma isteğiniz yoğunlaşacaktır. Duygusal olmaktan ziyade arkadaşlık ülküsü içinde hareket etmekten hoşlanır özellikle kendinizden büyük kişilerle konuşmaktan zevk alabilirsiniz. Kendinizi ifade etme gücünüzün yüksekliği konuşmalarınızla çevrenizi etkilemenizi sağlayacaktır. Yaratıcı uğraşlarınızı daha geniş platformlarda gösterebilme şansı yakalayacak ve sayede üstün özelliklerinizden biri de gösterme şansı yakalayacaksınız. Dikkat etmeniz gereken konu temkinli olmalı ve ne kadar olumlu enerjilere sahip olsanız da çevrenizdeki insanları iyice incelemelisiniz.

Güneşin ışıkları altında arzu ettiğiniz bağlantılarda bulunmanız, hızlı ve aktif bir dönem geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER