Habertürk 21.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, aşk konusunda güven duygusunun gözden geçirilmesini, yanlış anlaşılmaya sebebiyet verici şekilde konuşulmamasını tavsiye ediyor.

Aslan burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar yeni hafta etkili enerjilerle başlıyor. Şimdi bunları birlikte gözden geçirelim ve nelere dikkat etmemiz lazım bir bakalım.
Saat 00:43 itibariyle Merkür-Mars kavuşumu gerçekleşecek. Zihinsel olarak sizi uyarıcı enerjiler kimi zaman dozunu aşarak yanlış kararlar vermenize neden olabilir. Özellikle ciddi ilişkiniz, maddi konular ve yuvanızı ilgilendiren meselelerde size karşı gelinmesi veya isteklerinizin reddedilmesi halinde sert tepkilerde bulunabilirsiniz. Gerek siz gerekse partneriniz farklı yönde düşünmeniz nedeniyle birbirinize anlayış ve saygı göstermeniz gerekirken sanki birbirinizin rakibi, düşmanıymışsınız gibi davranabilirsiniz. Oysaki bu işin tek çözüm yolu, karşılıklı dürüst bir şekilde konuşmaktan geçiyor. Sonuçta bu karmaşada zarar görecek taraflar siz olacaksanız, didişmek yerine ılımlı bir şekilde paylaşımda bulunmak çok daha yararlı değil midir? Bazen sözler dozunu aşabilir hatta gereksiz yere kalplerinizin kırılmasına neden olabilir.

Saat 03:05 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Neptün kavuşumu, geçmiş meseleler üzerinde derinlemesine düşünmenin işaretidir. Kişi ilişki konusunda hayallerini gözden geçirirken şu anda yaşananları değerlendirmekte zorluk çekebilir. Geleceği görmek ve bilmek ister. Bu ilişki nereye doğru gitmektedir. Kesin ve net bir biçimde kararlar alarak partneriyle görüşmek ister. Ancak bugünkü oluşum altında eğer gergin veya tam tersine aşırı hayalci davranılırsa ileride sorun yaşanması mümkündür. Her iki kişi de bilinçli bir şekilde hareket etmek zorundadır. Güven duygusu gözden geçirilmeli, yanlış anlaşılmaya sebebiyet verici şekilde konuşulmamalıdır.

Saat 06:17 itibariyle Mars-Neptün kavuşumu gerçekleşirken gün boyu, birbirinize karşı gereksiz şekilde sert tepkilerde bulunmanız mümkündür. Burada samimiyet kadar hakikatlerin peşinden gitmek de o denli önem taşır. Ayrıca hedeflerinizi gerçekçi bir şekilde ortaya koymalısınız. Bu sizi, maddi konularda yanılmaktan ve ileride birilerinin eline muhtaç olmaktan korur. Demek oluyor ki bugün aklı başında hareket etmeye mecburuz. Çünkü kişisel ihtiraslar, ego saplantılarının hiçbir konuda fayda getirmeyeceği açıktır. Sabırsızlığın yüksek olduğu zamanlardayız. Acil kararlar almadan önce iki kez düşünmeliyiz.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER