Habertürk 22.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, destek görme ihtiyacı hissedeceklerini ancak iyi niyetlerinin kullanılmasına izin vermeyeceklerini söylüyor.

Aslan burcu 22 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Sevgili Aslanlar, gün boyu Akrep burcunda ilerleyecek olan Ay, ruhunuzun derinliklerindeki güçlü olma arzusunu yoğunlaştırır. Kimi zaman sezgileriniz size rehberdir kimi zaman duygularınız. Ancak şu var ki kişi böyle bir etki altında ailesiyle, sevdikleriyle güven içinde yaşayabileceği bir dünyanın peşindedir. Mücadele ve güç gösterilerinin altında yatan en önemli sebep kimseye boyun eğmemek ve kendi sınırlarını korumaktır. İlişkilerine şöyle bir yakından bakar. Gerçekten huzurlu mudur, mutlu ve doyumlu mudur. Yoksa rol yapmak zorunda mı kalıyordur.

Sözgelimi eşiyle düzgün ve seviyeli bir ilişkisi var mıdır? Hayatında yer alan insanlar ne kadar güvenilirdir. İşte bu soruların cevapları gün boyu aranır. Sabah saatlerindeki Ay-Pluto olumlu açısı, destek görme ihtiyacının simgesidir. Ancak bu destek birilerinin üzerinizde denetim uygulamasına yol açacaksa veya birileri tarafından iyi niyetinizin kullanılması şeklinde olacaksa buna kesinlikle izniniz olmayacağı gayet açıktır.

Gücünüzü her alanda gösterebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER