Habertürk 22.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, aile veya birlikte yaşanan kişiyle olan problemleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmekte fayda olduğunu söylüyor.

Aslan burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar, Ay-Terazi burcu etkinliği altında Salı gününe adım atıyoruz. Saat 10:35 olana dek sürecek etkiler altında, yakın çevrenizle alakalı işler gündeminizde yer alabilir. Günü huzurlu bir şekilde geçirme arzunuz ön plandadır. Saat 10:35-11:29 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu kısa zaman dilimi içinde planlamaları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Yenilik anlamında herhangi bir girişimde bulunmamak lazımdır. Eğer bir şeyler yolunda gitmiyorsa beklemede kalmak sakin olmak faydalıdır.

Saat 11:09 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Chiron kavuşumu, hayatın doğal döngüsü içinde yaşanan tüm sıkıntıların üstesinden gelebilmemiz adına bize güç katıyor. Bir başka kişiyle bütünleşmek ne anlama geliyor, ilişkinizin özünde yatan sır nedir bütün bunları fark edebilmeniz bugün mümkün hale geliyor. Tabii ki kolay değildir insanın kendi dışındaki bir kişiyle hem ruhsal hem de fiziksel anlamda bütünleşmesi. Karşılıklı çıkar çatışmaları, farklılıklar bizi bizden zamanla uzaklaştırır. Duygularımız körelir ve ihtiyaçlarımız karşılanmadığında aramızda duvarlar örülür. İşte bu kavuşum, ilişkimizin hayatımızdaki rolünü, anlamını keşfedebilmemizi sağladığı gibi, şifa gücü de sunmaktadır.

Saat 11:29 itibariyle Akrep burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, aileniz veya birlikte yaşadığınız kişiyle aranızdaki problemleri dikkatli bir şekilde gözden geçirmeniz yararlıdır. Güç arzunuz yükselişe geçebilir. Tüm sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alma ihtiyacı duyabilirsiniz. Duygusal açıdan ailenizi yakından ilgilendiren meselelerde özelini kimseyle paylaşmazsınız.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER