Habertürk 23.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, maddi ya da manevi olarak birilerine destek vermeleri gerekebileceğini söylüyor.

Aslan burcu 23 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Sevgili Aslanlar hafta ortasına, dünden beri devam etmekte olan Ay-Akrep burcu seyriyle başlıyoruz. Saat 09:42 itibariyle Ay-Mars ile olumlu bir görünüm yapıyor. Bu görünüm, ruhsal olarak güven duygusuna olan ihtiyacınızı yoğunlaştırırken, diğer taraftan maddi-manevi anlamda birilerine destek olmamızı veya onların bizden destek beklediğini gösteriyor. Ancak bu durum sizin açınızdan zorlayıcı. Çünkü yolunuzda istediğiniz gibi ilerlemenizi engelliyor. Saat 15:09 itibariyle Ay-Venüs arasında gerçekleşen görünüm, eş veya ilişkinizin şu anki şartları nedeniyle eleştirilmekten ve kısıtlanmaktan hoşlanmamanız anlamına geliyor. Siz işbirliğine hazırsınız ancak karşınızdaki kişinin samimiyetine güvenmek istiyorsunuz. Eğer partnerinizin yükselen burcu da Aslan ise, o da aynı şekilde size güven duymak isteyebilir. Bunu bir de bu açıdan düşünmek lazım.

Saat 22:08-22:45 arasında Ay boşlukta kalacak. Bu süre içinde aranızda yaşanabilecek veya yaşanmış bir sorun hayal kırıklığı duymanıza yol açabilir. Olayları bilinçli bir şekilde gözden geçirmekte fayda var. Saat 22:45 sonrası Yay burcunda ilerleyen Ay, Uranüs ile görünüm oluşturduğunda üzerinizdeki gerginliğin azalması gayet kolay.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER