Habertürk 23.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, daha dikkatli konuşacaklarını, aklı başında paylaşımlarda bulunacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 23 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (23 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar yeni haftanın bu ilk gününe damgasını vuracak olan Venüs-Mars kavuşumu saat 11:25 itibariyle etkili olmaya başlıyor. İletişim, aile hayatınız, eğitim, yurtdışı faaliyetleriniz ve en önemlisi mesleki konularda sağlam kararlar verme ve doğru bir temel üzerinde yaşamınızı kurgulama anlamında da bu kavuşum sizleri destekleyicidir. Daha dikkatli konuşmanızı ve çevrenizde bulunan kişilerle aklı başında paylaşımlarda bulunmanızı sağlayan bu enerji, evinizin huzur ve güvenliğini oluşturmanızda size yardımcıdır. İş hayatınızı artık ciddiye almanız ve doğru kararlar vermeniz adına etkili bir dönemdesiniz. Paranın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. O zaman yapılması gereken ileriye dönük düşünmektir. Yani gelip geçici olan yerine kalıcı ve sağlam olana yatırım yapmak durumundayız.

İşte bugünkü kavuşum yaydığı güçlü titreşimle bunları düşünmenizde size ışık olur. Kariyerinizi belirleyecek ve amacınıza uygun şekilde ilerleyecek seçimi yapabilmenizde size yol göstericidir. Statünüzü yükseltici olabilir. Kalıcı ve uzun vadeli bir teklifin önünüze gelmesinde olanak tanıyabilir. İşverenlerinizle olan görüşmelerde veya iş anlamında yapılacak değerlendirmelerde kendinize güven duyarak doğru tercihi yapabilmenizi destekleyicidir. Huzurlu bir ortamda yaşamak adına gerekli olanı acele etmeden doğru olanı bulmanızda ışığınız olabilir. Burada önemli olan sakinliktir. Etrafınızı ve kendinizi iyi gözlemlediğinizde paranıza sahip çıkmayı, yanılmadan elinizdekini korumayı rahatlıkla başarabilirsiniz.

Yeni haftanın güzel gelişmelere, güvenli değişimlere, huzura ve sevgiye vesile olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER