Habertürk 23.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, maddi konularda gerçekçi düşünmeyi, mücadeleden kaçmamayı ve onlara yardımcı olabilecek kişilerle ilişkilerini güçlü tutmayı öneriyor.

Aslan burcu 23 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar, 23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Mars, parasal konularda başkalarıyla olan ilişkinizin önemini göstermekte. Bu seyir esnasında, hedeflerinizi veya içinde bulunduğunuz durumu başkalarına bağımlı kalarak çözmek yerine, engelleri ve sıkıntılarınızı kendinize güvenerek halletmeye çalışmanız tabii ki daha iyi olacaktır. Yani dışarıdan bir yardım görmeseniz bile ayakta durabilmeniz gerekiyor. Böyle bir geçişte, maddi problemleriniz sizi daha fazla hassaslaştırabilir hatta dayanma gücünüzün sınandığını hissedebilirsiniz. Eğer arkanızda güçlü bir ortağınız, aileniz veya karşılıksız bir şekilde size yardım edecek bir insanınız varsa ve siz de bu yardımlaşmayı doğal görüyorsanız bu süreci hiçbir sorun yaşamadan kolaylıkla geçirirsiniz. Ancak tam tersine desteksiz veya hiç istemediğiniz halde bağımlı iseniz doğaldır ki, gururlu Aslan kendini rahat hissetmeyecektir. Ancak şu var ki, Mars Balık burcunda geçişini sürdürürken dispozitör gücü Jüpiter Koç burcunda ilerlediği için açıkçası ilahi bir yardımın sizi bulacağına inanıyorum.

Hayatta hiç bir zaman umut tükenmez dostlarım. Kaldı ki siz Güneşin özel insanlarısınız. Lütfen pozitif düşünmeye çalışınız. Evet devam edelim. Genel olarak bu seyir süresince gerçekçi hedefler belirlemek önemlidir. Çünkü bu enerjinin yapısında hayali düşünmeye istidat vardır. Buna dikkat edelim. Ayrıca sabırlı olmak lazım. İşte bu sabır olgusu bu dönemde azalabilir. Kadere veya başkalarına karşı içsel bir öfke beslemeyiniz. Çaresizliğinizi kimi zaman insanların dikkatini çekmek için kullanmayınız. Yapılması gereken maddi konularda gerçekçi düşünmek, gerçekçi bir planlama yapmak, mücadeleden vazgeçmemek, kazanç elde etmek için hem dış dünyada savaşmak hem de size yardımcı olabilecek kişilerle ilişkinizi güçlü tutmaktır. Yani işinizi bilen bir kişi gibi hareket etmeniz lazım.

Mars-Balık burcu seyrinde arzu ettiğiniz atılımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER