Habertürk 24.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (24 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, popülerliklerinin yüksek olacağını, karşı cinsin gözlerinin onlarda olacağını söylüyor.

Aslan burcu 24 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (24 Mart 2011)

Sevgili Aslanlar, Perşembe günümüz Ay-Yay burcu etkinliği altında şekilleniyor. Kimseye hesap vermeden, özgürce hareket etmek arzunuz bugün yoğundur. Etrafınızdaki kişilerin size destek vermesi, başarılarınızdan söz etmesi, umutlarınızı tazelemesi hoşunuza gider. O anda daha farklı bir şekilde ayaklarınızın yere bastığını hissedersiniz. Kendinizle barışık, popülerliğinizin yüksek olacağı bugün, karşı cinsin bakışları üzerinizdedir. Yolculuklar, yeni kişilerle tanışma olanağı, bilgi ve eğitim alanında ilerleme, öğrenme ve öğretme olgularında başarı sizden yana olabilir.

Cesaret gücünüzün yükselmesi, hızlılığın gerektiği her alanda, herkesten daha çabuk hedefe varmanızı sağlayabilir. Akşam saatlerindeki Ay-Jüpiter olumlu görünümü sayesinde yakın bir arkadaşınızın desteğini üzerinizde hissedebilirsiniz. Artık yeni bir sayfa açmanın, geçmişi unutmanın peşindesiniz. Ancak bu haber eski bir durumu hatırlatıcı olabilir.

Keyifli, verimli, şans dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER