Habertürk 24.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, sıkıntı ve endişelerini giderecek hoş bir yansıma yaşayacaklarını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 24 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (24 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar saat 10:40 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Ay, bireysel, sıra dışı ve alışılmadık tarzda işlerinizi halletme arzunuzun simgesidir. Başkalarını harekete geçirici olduğunuz gibi, bulunduğunuz alanda yenilikte bulunma hevesliliğiniz de oldukça yoğundur.

Saat 10:40-15:23 arasında Kova burcunun son derecelerinde boşlukta kalacak Ay, yenilik anlamındaki uygulamalarda gün boyu belirsizlik yaratıcı olabilir. Ekip halindeki çalışmalarda sakin ve ılımlı bir şekilde hareket etmek faydalıdır. İlerlemek veya işlerin çabucak yoluna koyulması zor olabilir. Eğer aceleniz yoksa önemli işlerinizi ya sabah erken saatlerde veyahut 15:23 sonrasında halletmenizdir.

Saat 15:23 Ay Balık burcunda seyrine başlıyor ve hoş etkisi bizleri sararken saat 17:10 da Ay-Neptünle kavuşum yapıyor. Sıkıntılarınızı, endişelerinizi gideren, sizi rahatlatan gayet hoş bir yansıma sizi sakinleştiriyor. Bu yansımanın özünde inanç gizli. Engelleri olumsuz manada görmek yerine, sizi uyaran ikaz ışıkları olarak ele alırsanız bu kavuşum sayesinde her türlü sorunun üstesinden gelebilirsiniz.

Saat 21:52 sonrası gerçekleşecek sondördün etkisi altında, bir yandan hayatın zorluklarından uzaklaşmak ve kaygılarınızı geride bırakmak arzunuz yoğundur diğer yandan hedeflerinizi bir an önce gerçekleştirmek kendinize bir yön çizmek ihtiyacınız büyür. Bu iki istek ve ruh hali birbiriyle çeliştiği için doğal olarak keyifsizlik hissedebilirsiniz. İşte bu anda kendinizi akışa bırakınız ve hayatın ne kadar güzel olduğunu düşününüz. Nefes alıyorsak her şeyin altından kalkabiliriz demektir.

Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER