Habertürk 24.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, aşk hayatlarını canlandırıcı, moral ve motivasyon açısından onları destekleyici bir enerjinin etkisinde olacaklarını söylüyor.

Aslan burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar, gün boyu Akrepte ilerleyecek Ay, dışa karşı gizleyici ve yani kendinizi belli etmekten yana olmadığınızın göstergesidir. Bazı konularda içinizde biriken duyguları tek başınıza gözden geçirme duyabilirsiniz. Kimileriniz için bu etkinin anlamı, arka planda kalarak olayları geriden izlemek için olabilir.

Saat 11:19 itibariyle gerçekleşecek Mars-Chiron kavuşumu maddi konularda yaşanan zorlukların hiç bitmeyeceği yönünde düşünmenize yol açabilir. Size göre etrafınızda olan biten her şey sanki önceden tasarlanmış gibidir. Ve siz bir kukla gibi dış dünya tarafından oynatılıyorsunuzdur. Ne kadar dikkat etseniz de ilişkinizdeki sorunlar çözüme kavuşmayacak ve parasal sorunlar bitmeyecektir. Oysaki böyle düşünmek yerine kendimize telkinde bulunmamız ve sakin olmamız gerekmektedir.

13:15-14:46 arasında Ay boşlukta olacağından, sevgi ve güven dolu sıcacık bir yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Ayrıca eşinizin veya ailenizle yaşıyorsanız büyüklerinizin maddi ve manevi anlamda sizi desteklemeleri kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Saat 14:46 sonrası Ay Yay burcunda ilerlemeye başladığında aşk hayatınızı canlandırıcı sizi moral ve motivasyon açısından destekleyici bir enerjinin varlığını üzerinizde hissedebilirsiniz. Bu hissediş başta yaratıcı faaliyetlerinizin artması, aşkta daha deneyimsel olmanızı sağlaması açısından önemlidir. Hayatı güzel yönleriyle ele almanız mümkündür.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER