Habertürk 25.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, ne olursa olsun ani tepkilerden kaçınmalarını tavsiye ediyor.

ASLAN burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, günü gergin bir şekilde başlamamak için öncelikle size önerim, ne olursa olsun ani tepkilerden uzak durmanız, her şeyi kendi doğal akışı içinde değerlendirmeniz, sorunlarınız varsa bunu en azından Ayın boşlukta olacağı, 01:07-23:52 saatleri arasında konuşmamanızdır. Çünkü bu saatlerde gerek partneriniz gerekse siz, ufak bir sebepten dolayı karşı karşıya gelebilirsiniz. Bir Aslan yüce gönüllüdür. Bunu daima söylerim. Kendi alanını korumak isteyen bir burçtur. İstediği tek şey, takdir edilmektir. Boşluk süresince böyle zıtlaşmalarda Aslan doğaldır ki rahatsız olacak ancak kendini de ezdirmeyecektir. Diğer burçlara önerdiğim gibi, güne geç uyanmanız, güzel bir kahvaltı yapmanız, yürüyüşe çıkmanız gayet faydalıdır. İsterseniz bunu tek başınıza isterseniz eşinizle, sevdiğiniz kişiyle gerçekleştirirseniz, hem onu hem de kendinizi rahatlatmış olursunuz.

Saat 23:52 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başladığında, maddi ve manevi açıdan huzur, güvenlik arayışınız ön plana gelir. Hem duygusal yönden hem de hayatın geneli adına sahip olduğunuz herşeyi koruma altına almak ve sağlamlaştırmak ihtiyacınız yoğunlaşabilir.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER