Habertürk 25.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, etraflarındaki dünyanın onlardan beklediklerini değil, kendileri için düşündükleri hayatı yaşamayı tavsiye ediyor.

Aslan burcu 25 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar saat 01:27 itibariyle, Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak sondördün etkisi altında güne adım atmaktasınız. Eşiniz, partnerinizle olan maddi ve manevi paylaşımlarınız, miras, nafaka, hisseli paralar, bankalarla alakalı işleriniz, borçlarınız, cinsel hayatınız, derin dönüşüm konularda başlattığınız, girişimde bulunduğunuz veya dışarıdan destek bulmak amaçlı yaptığınız girişimlerinizle ilgili gelinen son noktayı görebilmeniz açısından önemlidir. Genel olarak isteğiniz, gelişiminizin önünde engel oluşturan noktaları bir an önce temizlemek, uzun vadeli ve sağlıklı bir ilişki yaşamak veya birlikte olduğunuz kişiyle ilişkinizi daha sağlam temellere oturtmak, ölüm ve ayrılık nedeniyle yaşadığınız krizlerden bir an önce kurtulup yeniden hayata katılmak ve başka insanlar, güçler aracılığıyla destek(maddi-manevi) bulmaktır.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde biliyorsunuz ki, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmanız, yeni bir aşk yaşamanız veya birlikte aşk yaşadığınız insanla bütünlük oluşturmanız, hayatı yeniden sevmeyi başarmanız, hayata olumlu yönden bakabilmeniz mümkün olacaktır. Bugünkü sondördün etkisinin astrolojik anlamı yukarıdaki konulardaki isteklerinizle, şu an durduğunuz nokta arasındaki farkı daha iyi algılamanızı sağlayıcıdır. Yapmanız gereken kendinize özgü bir şekilde yaşamanızı kurgulamak, diğer insanlardan farklı olan yönlerinizi açığa çıkarmak, etrafınızdaki dünyanın sizden beklediklerini değil, sizin kendiniz için düşündüğünüz hayatı yaşamaktır. Ancak böyle düşünür ve bunun için mücadele ederseniz prangalarınızdan kurtulabilirsiniz.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER