Habertürk 27.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, hoş ve sürpriz gelişmeler yaşayabileceklerini söylüyor.

ASLAN burcu 27 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (27 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar yeni bir haftaya daha adım atıyoruz. Bizi ilk karşılayan enerji, saat 10:08 itibariyle Güneş-Chiron arasındaki görünüm. Bu etki altında, cinsel yaşamınızı ilgilendiren konularda ve bazı meseleler üzerinde gizli saklı hareket etme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar ruhunuzu okşayıcı olmalı ve sizi rahatlatmalıdır. Duygusal sorunlarınıza, bağımlılıklarınıza veya yorgunluklarınıza iyi gelecek yöntemler üzerinde epeyce düşünebilirsiniz. Romantik ve değerlerine düşkün bir partner, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir. Siz başkalarından gelecek desteğe şu aralar fazlaca ihtiyaç duymaktasınız. Ruhunuzu tüm kirliliklerden, olumsuzluklardan arındırma arzusu içindesiniz. Bunu yapabildiğinizde fazlasıyla rahatlayacağınızın farkındasınız.

Saat 13:26 sonrası Mars-Uranüs arasında meydana gelecek görünüm, gayet hoş ve sürpriz gelişmelerin işaretçisidir. İletişim veya birileri aracılığıyla tanışacağınız kişi sizin için gayet etkileyici olabilir. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, hedef olarak belirlediğiniz bir konuda yaşanacak olumlu gelişmelerin habercisidir. Bu gelişme kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Saat 19:23-Salı 10:56 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte sakinleşmek, dağılmamak için dikkatli olmakta fayda vardır.

Yeni haftanın sizlere bereket, şans ve mutluluk getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER