Habertürk 29.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, huzur ve güvenceye olan ihtiyaçlarının yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

ASLAN burcu 29 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (29 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar saat 13:27-16:01 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu zaman dilimi içinde, üzerinizdeki ağırlık güne keyifsiz başlamasına neden olabilir. Bu yüzden de üzerinizdeki dayatmalardan, baskılardan fazlasıyla sıkılabilirsiniz. Hatta size, ne istediğiniz sorulsa, yataktan hiç çıkmamak şeklinde cevap verebilirsiniz.

Fakat mecburiyetler gölgeniz gibidir. Ancak boşluk saatleri dışında yenilik anlamında düşündüğünüz işlerin sekteye uğraması mümkün olacağından benim önerim gerginliğe düşmeden sakin bir şekilde sadece günlük rutin işlerinizi yapmanızdır. Yani bir şeyler umduğunuz gibi gitmiyorsa lütfen sinirlenmeyiniz. Saat 16:01 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, huzur ve güvenliğe olan ihtiyacınızı yükselticidir. Hiç kimsenin size bir iş buyurması veya sorumluluklarınızı hatırlatmasından hoşlanmayabilirsiniz. İlişkilerinizde dikkat etmeli, sabırlı ve kontrollü bir şekilde davranmalı, karşılıklı olarak inatlaşmadan uzak durmalısınız.

Saat 17:52 itibariyle Ay-Neptün arasındaki olumlu görünüm sayesinde, yaşanabilecek bazı olayları önceden hissedebilirsiniz. Para konularında kime ne verdiğinizin ve kimden ne aldığınızın veya alacağınızın hesabını çok iyi yapabilirsiniz. Neptün yanılsıma gezegenidir. Ancak Ay Boğa burcunda olduğu için yanılgıya uğramadan ilerlemeniz kolaydır.
Keyifli, eğlenceli hoş bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER