Habertürk 30.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, kendilerini yetersiz hissettikleri konularda ciddiyet sayesinde başarılı olabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

ASLAN burcu 30 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (30 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar yeni haftaya Boğa burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Bilmediğimiz bir şeyin bizi esir almasına, yoldan çıkarmasına izin vermeyebiliriz. Belki biraz tutucu düşünebiliriz. Ancak en başından ipleri elimizde tutarsak hakikaten faydalı olabilir. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz meseleler üzerinde bu enerji sayesinde ciddiyetle durarak mücadelemizde başarılı olabiliriz.

Saat 20:43 itibariyle Ay-Mars kavuşumu gerçekleşiyor. Mevcut durumunuzu, elimizdeki olanakları, yapmak istediklerimizi gözden geçirebiliriz. İş konularında, evimiz-ailemizle ilgili meselelerde hakimiyeti elimizde tutmak isteyebiliriz. Ancak çatışmalardan, inatçılıktan uzak durmakta fayda vardır. Bay Aslanlar böyle bir kavuşumda kadınlarla anlaşmakta zorlanırken, Bayan Aslanlar da aynı şekilde üzerinde baskı uygulayanlara karşı erkekçe bir mücadele verebilirler. Anlayacağınız akşam saatlerinde dikkatli olmakta fayda var.

Yeni haftanın sizlere bereket ve huzur getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER