Habertürk 04.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, yeteneklerinden emin olmalarını ve bu doğrultuda hareket etmelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiter, mesleki kariyeriniz, toplumsal ilişkileriniz konularında 12 yıl sonra etkili olacak bir şans. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altındayken doğal olarak bilinçli ve sağlam kararlar almaya çalışır. Kazancınızı çoğaltmak ister, üretimden yana düşünür. Sakin ve dingin bir şekilde işlerinizi yapar, huzur arayışını önemser. Sabırlı ve kararlı çalışması ona arzu ettiği zirveyi getirir. Jüpiter astrolojik ifadesi gereği büyümek ve gelişmektir. Boğa burcu ise maddi ve manevi sahiplenme duygusu, yeniliklerden ziyade elindekinin kıymetini bilmek demektir. Bu ikisini harmanladığımızda bu tarihler arasında maddeyi elde etmek için iyi çalışmak gerekliliği vardır.

Burada önemli olan yeteneklerinizden emin olmanız ve bu doğrultuda seçimlerde bulunmanızdır. Kişi kendinden emin olduğu zaman doğal olarak doğru tercihlerde bulunur. Olumsuz yönüyle bu enerjiyi ele alırsak nelere dikkat etmemiz gerektiğini de anlamış oluruz. Öncelikle abartıdan uzak durmak. Kendini olduğundan fazla görmemek, hayatın sadece tadını çıkarmak için çalışmak, bulduğunu yemek. İşinde yetersiz kaldığı noktalarda kendini geliştirmemek tam tersine hiç bilgisi olmadığı halde varmış gibi ahkam kesmek. İş hayatınızla ilgili mevzular üzerinde düşünmeniz için 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasındaki geri hareket işinize yarayabilir.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER