Habertürk 04.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, aslanlara bugün iş hayatlarında ustalaşmak için neler yapmaları gerektiğini tümüyle ele almalarını öneriyor.

Aslan burcu 04 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar, 4 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs seyri tüm burçlar için olduğu gibi sizin için de önem taşıyor. Bunun birçok nedeni var. Ancak en önemli ve dikkate alınması gereken kısmı, Satürn gezegeninin geri hareketine rastlayacak oluşudur. Bunu devre dışı bırakarak yapılan bir yorum kesinlikle eksik kalır. Burada dikkat edilecek husus, öncelikle geçmişi şöyle bir gözden geçirmek. İş hayatınızla ilgili konularda yaşanan tecrübelerinizi düşünerek neler eksik, hangi konularda kendinizi geliştirmelisiniz veya iş yaşamında ustalaşmanız için neler yapmanız gerekiyor tümüyle ele almalısınız. Eğer yeni bir iş düşünüyorsanız. O zaman öncelikle bilgi sahibi olmanın ne kadar değerli olacağını biliniz. Satürn iletişim evinizde geri hareket yaptığı için, doğal olarak çevrenizle olan irtibatınız, iş yapma becerikliliğiniz konusunda otorite konumunda bulunan kişilerle bir araya gelmeniz ve sorumluluklarınıza sahip çıkmanız şart. Venüs-Oğlak burcu seyir süresince, gündelik iş temponuz içinde aynı ortamları paylaştığınız kişilerle olan ilişkinizin son derece önemli olduğunun ve bu süreçte özellikle bu konularda dikkatli hareket etmenin faydalı olacağını söylemeliyim. Benzetme yerindeyse politik tarzda hareket etmeniz gerekiyor Bu süreçte kimi zamanlar yaptığınız iş veya işyeri ortamınızla ilgili konularda kendinizi sıkıntılı hissedebilir, belirli bir sınır içinde hareket etmek zorunluluğunuz nedeniyle bunalabilirsiniz. Fakat bütün bunların aslında sizin için ne kadar gerekli olduğunu ve bu dönemde huzur, güvenlik sağlamak adına ve barış dolu bir şekilde hareket etmenin önemini anlayabilirsiniz. Bu süreçte güven duygunuzu mutlaka ön planda tutmalısınız.

Çevrenizle olan her türlü bağlantınızda ciddiyetinizi, iş bilirliğinizi, yeteneklerinizi sergilerken hakikaten alanınızda bilgili olduğunuzu ılımlı bir şekilde ifade etmelisiniz. Büyüklük göstermek, her şeyi biliyorum havasına girmek sizi diğerlerinin gözünde sevimsiz bir duruma getirebilir. Sabır her işin anahtarıdır. Kaldı ki, Venüs Oğlak burcunda zaten tevazunun bir numaralı işaretidir. Ancak Satürn geri harekette olduğuna göre, şimdi Ekim ayından bu yana olan gelişmeler tekrar karşınıza çıkacak ve yeniden değerlendirilmeyi gerektirecektir. Belki o zaman bir iş başvurunuz vardı ancak kabul edilmemişti veya sorunlarınız vardı bir türlü halledilmemişti. İşte bütün bunları halletmek için şimdi bir şansınız daha var.

Not: Sevgili Aslanlar, burada bir kısmını sunabildiğim son derece önemli Venüs-Oğlak geçişinin diğer yansımaları Şubat Aylık yorumunuzda ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum

Aydınlık dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER