Habertürk 05.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, keşfetme hislerinin yükseleceğini, karşılaşacakları bir kişi ile ilgili karar vermeden önce onu yakından tanımak isteyeceklerini söylüyor.

Aslan burcu 05 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (5 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar Ay-Balık burcu enerjisi altında başladığınız cumartesi günü boyunca sınırlamalar, yasaklar, kurallar veya dayatmalar sizi rahatsız edeceğinden kendi bildiğiniz doğrultuda günü geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Duygu dünyanızda sırlarınız mahremiyetiniz sizin özeliniz olduğundan, kimsenin yaşamınız hakkında fikir vermesini veya yönlendirmeye kalkmasını istemeyebilirsiniz.

Gün içinde keşfetme duygunuz yükselebilir, karşınıza çıkabilecek bir kişi hakkında karar vermeden önce onu yakından tanımayı tercih edebilirsiniz. Yaşamınız hakkında veya yaşadığınız ilişki adına beklentileriniz fazladır. Bazen bu beklentiler gerçekçilik sınırlarını aştığı için ulaşılmazlık olarak değerlendirilebilir. Fakat bu sizin düş dünyanızda rahatlatıcı bir olgudur. En azından hayatın kendi içindeki zorunluluklarında kaçacağınız bir nokta gibidir.

Güzel bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER