Habertürk 06.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, yakın çevrelerini düşünceleri ile etkileyeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN burcu 06 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (6 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar yeni haftamız burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Saat 06:04 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu enerji akışı sayesinde zekanızla, bilgi birikiminizle başkaları üzerinde etkiniz tartışılmaz derecede yükselebilir. Eğer bu olumlu enerjiden yararlanmak istiyorsanız, girişimde bulunmaktan, kendinizi ifade etmekten lütfen vazgeçmeyin.

Saat 12:36 itibariyle Ay-Satürn arasındaki olumlu görünüm, yakın çevrenizdeki kişilerin düşüncelerinizden ve sizden fazlasıyla etkileneceğini gösteriyor. Ancak burada bir şeye çok dikkat ediniz. Hayata iyimser bakmak. Evet bu çok önemli. Verimli bir zihne sahip kişi olarak dengeli ve uyumlu paylaşımlarda bulunursanız hiç kimsenin üzerinizde kontrol kurması mümkün olmaz.

Saat 21:48 itibariyle Ay-Güneş arasındaki olumlu enerjiler sayesinde dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Etrafınızdaki insanlara, -Hey ben buradayım ve her yeni fikre açığım diyerek onları etkileyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla konuşmak, yeni bir mekanda bulunmak, sohbet etmek, yazışmak tümüyle hoşunuza giden aktivitelerdir. Özellikle yeni biriyle tanışmak sizi direnç ve yaşam gücü kazandırabilir.

Yeni hafta boyunca adım attığınız her alanda başarı sizden yana olsun. Şans dolu bir hafta dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER