Habertürk 06.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, sahip oldukları değerleri ve sevdikleri insanları koruma altına alabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 06 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (6 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar saat 07:09 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm, kendinizden kuşku duymadan hayatı kucaklamanızı sağlar. Duygusal olarak sevdiğiniz insanları, sahip olduğunuz değerleri koruma altına almaya çalışabilirsiniz. Dışarıdan sert rüzgarlar kıyılarınıza vursa dahi, hiçbir şeyin sizden daha değerli olmadığını bir kez daha anlayabilirsiniz. Saat 08:49 itibariyle Ay-Merkür arasındaki olumlu etkileşim sayesinde kafanızın içindeki fikirlerinizle, bulunduğunuz alanda söz sahibi olabilir, liderlik gücünüzü gösterebilirsiniz.

Saat 17:29 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm sözlerinizle, düşüncelerinizle, ifade ettiklerinizle bütünlük içinde olmanızı sağlayıcıdır. Yüreğinizin bir çocuğun ki kadar hevesli attığını fark edebilirsiniz. Yenilik arzusu merkezine gelir oturur. Hiçbir şey benden daha önemli değil diye düşünebilirsiniz. Saat 23:12-cumartesi 05:31 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süre içinde tabii ki temkinli olmakta fayda vardır. Geceyi sakin bir şekilde geçirmeniz, ertesi güne huzurlu bir şekilde başlamanızı sağlayabilir.

Umduğunuzdan daha güzel ve aşk dolu bir gün diliyorum.

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER