Habertürk 06.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, partnerlerinin farklı düşüncelerine saygı duymayı ve el birliği ile ortak bir nokta bulmalarını öneriyor.

Aslan burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar saat 08:40 itibariyle gerçekleşecek Güneş-Satürn olumlu görünümü, partnerinizle aranızdaki sorunları ve geçmişe ait bazı önemli konuları tekrar gözden geçirmenizi gerektiricidir. Burada dikkat edeceğiniz husus, birbirinizin farklı düşüncelerine saygı duymak ve el birliği içinde ortak bir nokta oluşturmaktır. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek olumlu görünüm, hem ilişkiniz hem de eskiye ait sorunları çözebilmeniz adına size dayanıklılık gücü veriyor. Ayrıca iki yıl önce verilmiş kararları veya yaşanan gelişmeleri bu sefer daha gerçekçi bir şekilde ele almanızı sağlıyor. Hala aynı duygulara sahip misiniz veya bu ilişki hakkında neler düşünüyorsunuz. İşte bütün bunları mantıklı bir şekilde cevaplamanız gerekiyor.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk saatleri içinde hayatın doğal döngüsü çerçevesinde yaşanan mali ve manevi sıkıntılar üzerinde gerçekçi bir şekilde düşünülmesi şarttır. Saat 21:39 itibariyle Venüs-Jüpiter arasında gerçekleşecek görünüm, iyileştirici düzenlemelerin yapılabilmesi için kişinin her şeyden önce abartılı düşünmemesi, dağılmaması gerektiğini gösterir. Uygulanabilir metotlar üzerinde çalışmak yararlıdır.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER