Habertürk 07.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, parasal konularda dikkatlilik ve zihin açıklığı sağlayan enerjilerin devrede olacağını söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar gün boyu burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, hem Mars hem de Venüs ile mücadeleci bir görünüm yapacak. Mesleki konularda daha fazla kazanmak ve yarınlarınızı garanti altına almak ihtiyacınız nedeniyle dürtüsel hareket etmenize neden olabilir. Ancak girişimlerde bulunmak ve doğru adımı atmak isteğinizde dış etkenler sizi durdurabilir. Bu engellemeyi gözünüzden büyütmeyin ancak dikkatli olmayı da ihmal etmeyin.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu saatler içinde egonuz yükselişe geçer. Ne olursa olsun her durumu kişisel açıdan ele alırsınız. Kafanızın içinde ilginç fikirler oluşsa da bunları gerçekleştirme yüzdenizi lütfen göz önüne alarak düşünmeniz yararlı olur.

Saat 22:33 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay etkisi altında parasal konularda dikkatlilik ve zihin açıklığı sağlar.

Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşan görünüm önümüzdeki birkaç gün etkisini devam ettirir. Eğer şu aralar bir görüşmeniz varsa, olumlu sonuçlanmasını istersiniz. Bu görüşmede belki şartlar şu an için elverişli gibi durmasa da, zamanla her şeyin yerine oturacağına dair umudunuzu yüksek tutunuz. Girişken ve dışa dönük tavırlarınız, etrafınızdaki insanlarla olan güçlü diyalogunuz ve popülerliğinizin size kazandıracağı artıların farkında olarak hareket ederseniz her konuda başarı ipini göğüsleyebilirsiniz.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER