Habertürk 07.04.2011

Aslan burcu günlük yorumu (7 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, dostları ya da kendileri ile aynı düşüncede olan kişilerle güçlü bağlantılar kurabileceklerini söylüyor.

Aslan burcu 07 Nisan 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (7 Nisan 2011)

Sevgili Aslanlar, saat 14:21 olana dek, dünden beri devam eden Ay boşluk etkisi altındayız. Hakimiyet dürtünüz yoğun olduğu bu saatlerde lütfen sakin ve aklı başında hareket etmeye özen gösteriniz. Değerlerinizi dışa karşı korumak isteğiniz gayet doğal. Ancak bunu öyle itinalı bir şekilde yapın ki, daha sonra iki misli gerilmeyesiniz.

Saat 14:21 sonrası İkizler burcunda ilerlemeye başlayan Ay, sosyal hayatınızı canlandırıcı ve başka kişilerle olan ortak aktiviteleriniz açısından destekleyicidir. Yani dostlarınız veya sizinle aynı düşünen kişilerle güçlü bağlantılarda bulunabilirsiniz. Saat 14:39 sonrası enerjiler kimlik duygunuzu ön planda tutmak ve rutin gidişata bir son vermek, yaşamın anlamını yeniden yüreğinizde hissetmek konusunda pek etkili olmayabilir. Ancak akşamın ilerleyen saatlerinde Ay-Mars arasındaki görünüm keyfinizi yerine getiricidir. Eylemlerinizle duygularınız arasındaki olumlu akış sayesinde yeni kararlar alabilirsiniz. Fakat bu kararları verirken üzerinde düşünmenizi tavsiye ediyorum.

Gün boyu içinizden geçirdiğiniz, yürekten istediğiniz her şey sizinle olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER