Habertürk 07.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, geçmişi geride bırakarak yeniye yer açarak, ne yaşandıysa hepsini unutup aşkı yeniden keşfetmeye hazır olmayı öneriyor.

Aslan burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar Ay-Koç burcundaki aktif enerjisi sayesinde renklenen yeni haftanız, yasal davalarınız, herhangi bir düşüncenizi yetkili kişilere iletmeniz anlamında etkilidir. Burada önemli olan, aktif ve dinamik bir şekilde olaylara müdahalede bulunmaktır. Pasif kalmanız kadar, agresif tavırlar içinde olmanız da o denli yanlıştır. İnisiyatif gücünüzden yararlanarak ve iyi bir strateji belirleyerek hareket etmek faydalıdır. Ayrıca karşılaştığınız zorluklarda pes etmemeli, ancak yeni tanıştığınız kişilere veya iş icabı görüşeceğiniz otorite konumundaki kişilere çok dikkat ediniz. Özellikle kilit noktadaki kişilerin sizi yanıltmasına izin vermeyiniz.

Bugün güven içinde yaşamak arzunuz daha fazla ön plana çıkabilir. Bu durum duygusal hayatınızla alakalı konularda, ilginç ve sıra dışı gelişmelere ne kadar açık olduğunuzun göstergesidir. Artık geçmişi geride bırakarak yeniye yer açmak, ne yaşandıysa hepsini unutarak aşkı yeniden keşfetmeye hazır olunuz.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER