Habertürk 08.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, işlerinde ustalaşmak ve gelirlerini arttırmak için eksiklerini gözden geçirmelerini öneriyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN burcu 08 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (8 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, günümüz Ay-Başak burcu geçişiyle başlıyor. Bu enerji size, geçmiş konular üzerinde detaylı bir şekilde düşünmeniz, kendiniz adına en doğru olanı tespit etmeniz, yanlış bir yola sapmadan doğru şekilde ilerlemeniz için destek veriyor. Gözlem gücünüz sayesinde şöyle geriye çekilerek hangi konuda ne yapılması gerektiğini gayet akıllıca tespit edebilirsiniz. Nelerin devre dışı kalması, hangi kişilerle yola çıkılması gerektiğini gayet kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Yeter ki, odaklanın ve hesabınızı iyi yapın. Gerisi gayet kolay.

Saat 10:03 itibariyle Ay-Pluto arasındaki olumlu görünüm, kafanızın içindeki planlara ve hayat görüşünüze göre neler yapmanız gerektiğini saptayabilirsiniz. İşinizde ustalaşmak, gelir düzeyinizi arttırmak için eksiklerinizi gözden geçirmenizin faydalı olacağını söylüyor.

Saat 19:31 itibariyle Ay-Merkür arasında oluşan görünüm, parasal konular ve hedefleriniz anlamında zekice düşünmenin önemini hatırlatıyor. Hızlı bağlantılar, haberleşme ve yoğunlukların sizi iki misli yorabileceğinin altını çiziyor.

Güneşin ışığı, yüreğinizdeki tüm sıkıntıları alıp götürsün. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER