Habertürk 08.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, dominant yönlerinin ortaya çıkacağını söylüyor.

Aslan burcu 08 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (8 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar Ay-Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Bu durum tasasız bir dürüstlükle ve gayet saf bir çocuksulukla öncü bir şekilde hareket etmenizi sağlıyor. Kurallara veya bulunduğunuz alandaki sisteme ayak uydurmaktansa kendiniz için en doğru olanı tespit ederek olumlu bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

Saat 17:24 itibariyle Ay-Kuzey düğümle uyumlu bir görünüm yaptığında, aşkı içinizden geldiği gibi yaşama ve hayatı dilediğiniz gibi şekillendirme gücünüz yükseliyor. Dominant yönünüz ortaya çıktığı için, hiç kimsenin size müdahalede bulunması pek mümkün değil.
Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağından, gecikmeler göz önüne alınarak işlerinizi düzenlemeniz gayet faydalıdır. Hiçbir konuda hayati kararlar vermemek lazımdır. Görüşlerinizi dışa karşı ifade ederken, kendinizden ne kadar emin olsanız da, tedbirli konuşmanız yerinde olur.

Saat 19:52 sonrası Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, kendi sınırlarınız içinde kendinize ait olanı koruma güdünüz yükselişe geçer. Saat 23:42 Ay-Chiron arasındaki olumlu görünüm, birilerinin desteği olmadan ayakta durabilmek için gerekenleri saptamanızda yardımcınızdır.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER