Habertürk 08.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, arzularının (cinsellik-para-ilişki) yoğunlaşabileceğini söylüyor.

Aslan burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar Ay-Koç burcu seyrinin ikinci günündeyiz. Bu yansıma özgür kararlar alabilmeniz ve kimsenin etkisi altında kalmadan ilerlemenizde sizin destekçinizdir. Sıradanlıktan sizi uzaklaştırdığı gibi, baskı altında kalmadan yeni kararlar verebilmenizde de yardımcınızdır.
Günün asıl önemli etkisi, 18 Şubat 2019 tarihine kadar sürecek Chiron-Balık burcu geçişinin başlamasıdır. Chiron astrolojik olarak, reddettiğimiz ve bastırdığımız içgüdülerimizin zararından bahseder. Yani kişi kendiyle yüzleşmeyi bilmeli ve kaygılarından, korkularından mutlaka kurtulmalıdır. Bunu başarabilmenin yolu, onları devre dışı bırakmakla mümkündür. Chiron geçişinin siz Aslanlar için ne gibi etkileri vardır şimdi beraberce inceleyelim. Öncelikle arzularınızı (cinsellik-para-ilişki) yoğunlaştırıcıdır. Başkalarından destek görmeye olan ihtiyacınız artar. Enerjinizi güçlendiği için içgüdüsel istekleriniz de bir o kadar kuvvetli olur. Cinsel açıdan reddedilmek, beğenilmemek sizi yaralar.

Bilinmeyenler ve mistik konular ilginizi çekebilir. Hissedişleriniz o denli kuvvetlenir ki, sizden bir şey gizlenmesi pek mümkün değildir. Bilinmeyen konular, soyutsal her türlü kavram ilgi alanınız içinde yer alır. İlişkilerde yardım severlik olgusu öne çıkar. İyileştirme gücünüz sayesinde insanlara şifa sunabilir ve varlığınız sayesinde onların hata yapmalarına engel olabilirsiniz. Sevdiklerinizin acıları veya problemleriyle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzleşme sözünden kastım şudur. Onların başına bir şeyler gelecek diye kaygılanmak ve üzerlerine titremek şeklindedir. Çünkü onlara bir şey olursa sizin de rahatsız olacağınızı iyi bilirsiniz.
Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER