Habertürk 09.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, arkadaşlık merkezli paylaşımlarda olumlu gelişmeler yaşayabileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklayınız.

ASLAN burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, arkadaşlık merkezli paylaşımların, sosyalliğin, aktivitenin, yolculukların ve birazdan sıralayacağım bir çok konuda gayet olumlu paylaşımların yaşandığı enerjik bir süreçtir.

-İlişkisi düzgün seyirde giden çiftler açısından bu enerjinin anlamı, mantıklı düşünmenin, birbirinizle konuşarak anlaşmanın, esprili ifade tarzının, akıllı seçimlerde bulunmanın işareti olup, birbirinizin keyifli yanlarının tadına varmanız açısından da gayet etkilidir. Bilirsiniz, çiftler bir zaman sonra, arkadaşça paylaşımı unutarak, duygusallığın üst boyutlarına çıkmaya ve birbirlerini üzerinde hakimiyet kurmaya çalışırlar. Oysaki bu olguyu aranızda canlı tutarak birbirinizden ne çok şey öğrenebilirsiniz.

-İlişkisi yeni başlayan veya başlayacaklar açısından bu dönemin anlamı, bir üst paragrafta ele aldığım arkadaşlık olgusunun, tanışma safhasında yürürlüğe girmesi anlamına gelir ki, ya bir arkadaşınız veya bir etkinlikte, kardeşiniz veya bir yakınınız aracılığıyla güzel bir ilişkiye başlamanız mümkündür. Genel olarak tanışmaların yaz aşkı tanımına uyduğu bu tarihlerde, gelir geçer tarzda ilişkiler sıkça yaşanır. Bunların uzun vadeli olması için, eşleşim haritalarınızdaki enerjilerin birbiriyle kadersel temasının bulunması etkileyici bir faktör olarak dikkat çeker. Venüs İkizler burcunda belli bir organizasyonda tanışmanın da göstergesidir. Bir iletişim, yolculuk veya bir aktivite esnasında gözünüze çarpan kişi yüreğinizin hızlıca atmasını sağlayabilir. Bilgi birikiminiz, hayata bakış açınız, hızlı ve aktif oluşunuz, genç bir ruha sahip oluşunuz, tercih edilmenizi sağlayan unsurlar olarak dikkat çekicidir. Genelde bu seyir esnasında rastlanılan bir durum daha vardır. Aynı anda iki kişiyi birden beğenmek veya ilişkiniz harici olarak geçici bir beraberlik yaşamak.

-İlişkisinde sorun olanların partnerleriyle iletişimi güçlü tutmaları, problemleri konuşarak halletmeye çalışmanızdır. Üstteki iki paragrafta da bir sihirli formülden söz etmiştim. Arkadaşlık olgusunu ön planda tutmak diye. Burada da aynen tekrarlamak isterim. Sevgilinizle arkadaş olmayı başarmalısınız. Yani ilişkinin kendi içindeki egemenlik savaşlarının önüne geçmenin, egonuzun yükselişine izin vermemenin en önemli yolu budur. Birbirinize karşı baskı uygulamaktan uzak durmak, ortaklaşa aktivitelerde bulunmak, söz gelimi hobilerinizi paylaşmak pekala sorunların atlatılmasında etkili olabilir. Eğer sorun büyükse ve neredeyse ayrılık noktasına gelindiyse, bu durumda yapılması gereken, en azından bu tarihler arasında tartışmamak, mümkünse belli bir mesafe koymak, kendiniz veya sevgilinize düşünme zamanı tanımaktır. Hani bir söz vardır. Kaçan kovalanır diye. Bazen çiftler birbirlerinden uzaklaştıkları zaman özlerler. O zaman bu yöntemi denemek faydalı olur kanaatindeyim. Dikkatli olunması gereken tarihler: 10, 14, 18 Haziran olarak öne çıkıyor.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER