Habertürk 09.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (9 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, yeni insanlarla tanışabileceklerini, uzman oldukları konularda kendilerini rahat ifade edebileceklerini söylüyor.

Aslan burcu 09 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (9 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar, 9 Mart-15 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda etkili olacak Merkürün sizlere olan yansımasından söz etmeden önce aşağıdaki gelişmelerin, Merkürün geri hareketinin başlayacağı 30 Mart tarihine kadar geçerli olduğunu belirtmeliyim. Ben geri hareketin bir hafta öncesi olan gölgeli günlerini önemsiyorum. O nedenle 23 Mart tarihi sonrasındaki ani gelişmelerin dikkatle gözlem altına alınması gerektiğini bilmelisiniz. Şimdi gelin bu tarihe kadar olan Merkür etkisini birlikte inceleyelim. Merkür-Koç burcunda yenilik anlamında gelişmelerin işaretidir ve girişim anlamında sizi destekleyicidir.

Aktif ve hızlı hareket edebilen İkizler mensupları bu enerjiden istifade ederek eğitim hayatı, uzmanlık, yabancı dil, yeni insanlarla tanışma ve keşif konularında kendinizi gayet rahatlıkla ifade edebilir, işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Genç insanlardan destek görebilirsiniz. İletişim ve yolculukla ilgili meslek sahipleri için etkili bir enerjidir veya bu yönde işler bulmanızı destekleyici olabilir. Hızlı bir konuşma, zihinsel bir hareketlilik, aktif bir iletişim ve sabırlı bir şekilde planlarınızı uygularsanız başarılı çalışmalarda bulunabilirsiniz.

Yüreğiniz daima güzelliklerle çevrili olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER