Habertürk 09.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, karşı cins üzerinde etkili olacaklarını, fiziksel görünümleri ile dikkat çekeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar yeni haftamız saat 09:52 itibariyle Ay-Mars arasındaki zorlu görünüm altında başlıyor. Ardından saat 12:35 olana dek Ay boşlukta kalacak. Rutin işlerinizi her zamanki gibi bu saat diliminde yapmanızda hiçbir sakınca yoktur. Ailenizle alakalı işler, güvencenizi ilgilendiren maddi ve manevi önem arzedebilir. Sevdiklerinize olan ihtiyacınız yoğunlaşabilir ve onları korumak, kollamak isteyebilirsiniz.

Saat 12:35 itibariyle burcunuz üzerinde etkili olmaya başlayacak Ay, kişisel anlamda size cesaret verici ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Karşı cins üzerinde etkili olduğunuz bugün, fiziksel görünümünüzle dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Saat 18:44 itibariyle Merkür ve Venüs gökyüzünde kavuşmuş olacak. Bu etki altında, güven duygunuzla, isteklerinizi gerçekleştirme arzunuzla çevrenizin ilgi odağı olabilirsiniz. Yeniliğe açık, ilişki kurmaya istekli, hayatınızın tüm yönetimini ele almaya meyillisinizdir. Dini, siyasi ve kültürel konularda, yabancı kişilerle olan iş bağlantılarında hevesli bir haliniz vardır. İçinde bulunduğunuz şartları göz önüne alacak şekilde hareket ederek, akıllıca ilerlerseniz her sorunun üstesinden gelebilir, deneyim kazanabilirsiniz. Uzmanlaşmak, medya-yayın faaliyetleri, ticari konularda bu kavuşum sizi yüreklendiricidir. Ancak size tavsiyem, enine boyuna düşünmeyi ihmal etmemenizdir.


Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER