Habertürk 09.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, hiçbir konuda hayati kararlar vermemek gerektiğini vurguluyor.

Aslan burcu 09 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar saat 09:32 dek Koç burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay, adım attığınız her konuda ÖNCE BEN demeniz anlamına gelebilir. Ateşli enerjiler, herşeyin altından kalkabileceğiniz yönünde size olumlu dürtüler sağlayabilir. Fakat bu dürtülerin ana kaynağında bencillik fazlasıyla hakim olduğundan doğal olarak başkalarının sizden beklentileri veya sizin olumlu manada atacağınız adımlardan ziyade ne istersem yaparım kimse bana karışamaz tarzında düşünmenize yol açabilir.

Saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağından, gecikmeler göz önüne alınarak işlerinizi düzenlemeniz gayet faydalıdır. Hiçbir konuda hayati kararlar vermemek lazımdır. Görüşlerinizi dışa karşı ifade ederken, kendinizden ne kadar emin olsanız da, tedbirli konuşmanız yerinde olur.

Saat 13:24 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, ailenizde bulunan otoriter kişiler veya sizin üzerinizde hakimiyet kurmaya çalışan kişilere taviz vermek zorunda kalabilirsiniz. Aslında ihtiyacınız olan tek şey huzurdur. Bu saatleri sakin bir şekilde geçirme arzunuz ön plandadır. Etrafınızdaki insanlara belli etmeseniz de, gerek duygusal gerekse mesleki konularda kafanızın içi fazlasıyla doludur. Destek olacak yerde köstek olan kişilere tahammülünüz yoktur.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER