Habertürk 01.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (1 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, iş ve ilişki konularında mantıklı düşünmenin faydalı olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

BALIK burcu 01 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (1 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar Ay-İkizler burcu etkisi altında Haziran ayına adımımızı atıyoruz. Bu etki altında ilişkiniz, iş ortaklığınız, partnerinizle ilgili mevzularda mantıklı düşünmek yerinde olur. Çünkü iyi niyet ve bağımlılık kişinin gerçekçi hareket etmesinin önünde engel oluşturduğu gibi kimi zaman yanıltıcı da olabilir.

Saat 12:15 Güneş-Satürn arasında gerçekleşecek olumlu görünüm, kişinin kendini bütün yaşananlara rağmen güçlü bir şekilde ifade etme ve gerçekleştirme ihtiyacının göstergesidir. İşte bu ihtiyacının sağlam temeller üzerinde inşa edilmesi ve sürekliliğinin sağlanması için, güvensizlik duygusunun mutlaka yenilmesi şarttır. İnsan yaşamı boyunca tatsız bazı deneyimler yaşamış olabilir. Ancak bu, bundan sonrasında da hayatın olumsuz geçeceği anlamına gelmez. Eğer umutlarımızı yüksek tutar ve kendimize inanırsak geleceğimiz hakkında doğru kararlar verebiliriz. Yani diyebiliriz ki, bu görünüm size hem sabır hem de dayanma gücü sağlar. Bu sayede korkularınızdan arınabilir, gizliden gizliye size kötülük yapmaya çalışan kişiler karşısında dimdik ayakta durabilirsiniz.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER