Habertürk 01.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (1 Nisan2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, yaşamlarını birileri için değil kendileri için en doğru şekilde yönlendirmeyi keşfedeceklerini söylüyor.

Balık burcu 01 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (1 Nisan2011)

Sevgili Balıklar gün boyu burcunuzda ilerlemeye devam edecek Ay, huzur bulmamız, hedefe yönelik hareket etmemiz, sorunlarımızdan kurtulmamız adına bizi destekleyicidir. Yaşamımızın akışını düzenleme konusundaki yeteneğimizi, ortaya çıkarıcıdır. Sınırlamalardan kurtularak kendimize yönelmemizde yardımcıdır. Birilerinin bize dışarıdan mutlu-mutsuz-hatalı-eksik-güzel-çirkin diye etiketlemesi yerine bizim kendimizi doğru manada değerlendirebilmemizdir. Aslında gerçek olan nedir, hayal olan nedir, veyahut da yararlı olan nedir, yıkıcı olan nedir diye düşündüğümüzde biçimin değil, özün önemli olduğunu anlamamızı sağlayıcıdır.

Yaşadığımız hayatı birilerinin gözünde muhteşem kılmak için uğraşmak yerine, bizim için en doğru olanın ne olduğunu keşfetmemizi sağlayıcıdır. Bazı insanlar gibi mutsuzken-mutlu, güçsüzken-güçlü, yanlışken-doğruymuş gibi kendimizi göstermek değil, maskesiz bir şekilde yani en doğal halimizle hareket etmemizi sağlayıcıdır. Bütün bunlar öylesine huzur vericidir ki, kaygılar bu sayede azalır, birilerine hesap vermeler ortadan kalkar, bizim doğrumuz baş köşeye gelir oturur. Endişeler kapıdan çıkar gider….

Nisan ayının sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER