Habertürk 01.02.2011

Balık burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, balıklara bugün, iş görüşmelerinde patron konumundaki kişilerin tercihlerini onlardan yana kullanabileceklerini belirtiyor.

Balık burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Balıklar Salı günümüz Ay-Oğlak burcu seyrinin son ondalığında ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu ondalık Merkür idaresinde olduğu için, günlük koşuşturmada akıllıca planlamalarda bulunarak ve kendinizi gözden geçirerek hem ihtiyaçlarınız hem dostluklarınız hem de özel hayatınızla ilgili konularda doğru kararlar verebilirsiniz. İş görüşmelerinde, patron konumundaki kişiler tercihlerini sizden yana kullanabilirler. Öğüt veren, yol gösteren moralinizi düzelten insanlarla bir arada olmaktan zevk alabilirsiniz. Aynı şekilde siz de arkadaşlarınıza pratik ve akılcı tarzda destek verebilirsiniz.

Saat 18:41 itibariyle Ay-Merkür kavuşumunun etkisi altında olacağız. Bu sayede kendi aklımıza, inandıklarımıza göre hayatımızı şekillendirmekten hoşlanabiliriz. Ancak dispozitör güç Satürn geri harekette olduğu için, maddi çıkarlarınızı ön plana alarak düşünmeniz yerinde olur. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde, bazı kişilerin ikili oyunlarına düşmemek için daha dikkatli konuşabilirsiniz.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER