Habertürk 10.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, yaşamlarını sınırlayan her konuda güçlü ve etkili şekilde kendilerini ifade etmek isteyebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 10 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (10 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar Salı günümüz, Aslan burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. Siz bugün yaşamınızı sınırlayan ve verimli bir şekilde çalışmanıza engel olan her mevzuda güçlü ve oldukça etkili bir şekilde kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Ayrıca iş ortaklığınız başta olmak üzere, çalışma hayatınızla ilgili meseleler üzerine ciddiyetle eğilebilirsiniz. Aynı ortamda yer aldığınız kişilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirmeniz, birlik-beraberlik olgusu içinde hareket etmeye çalışmanız yararlıdır.

Saat 23:33 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında çalışma hayatınız veya sizin için önemli her konuda gücünüzü yeniden toparlamak ve sahip olduğunuz değerleri korumak adına içsel bir mücadele verebilirsiniz. Bu mücadelenin başarılı olması için dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, inatçı davranmamak ve gerekirse esnek düşünerek çıkarlarınızı gözetmek olmalıdır.

Güneşin ışıkları altında güç kazanmanız ve parıldamanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER