Habertürk 11.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, maddi konularda hareketliliğin yoğun olacağını, kendilerini denetlemelerinin iyi olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar saat 10:03 itibariyle Mars-Boğa burcunda ilerlemeye başlıyor ve 16 Mayıs tarihinden itibaren Venüs tarafından iki misli güçlü hale geliyor. Alacak-Borç konularında rahatlama imkanı bulabilirsiniz. Maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Elinizdeki parayı geleceğiniz adına kullanmanız anlamında destekleyici, hedef bilinci içinde hareket etmenizi sağlayıcı olan bu enerji, bütçenizi rahatlıkla kontrol edebilir hale gelirsiniz. Ödemelerinizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde belli bir rahatlama oluşacağı için, uzun zamandan sonra gelen bu ferahlıkta dengenizi kaybetmemek için, belli bir sistem içinde hareket etmeniz faydalıdır. Yani beş duyunuzun sizi esir almasına izin vermemiş olursunuz. Ödemeniz gerekenleri en başta, ardından ihtiyaçlarınızı daha sonra da kalıyorsa birkaç kuruş kenarınızda bulundurmanız faydalıdır. Ayrıca Mayıs ortası, ilişki konusunda da şansınız yükseliyor. Sadakat, dürüstlük ve doğruluk olguları içinde ilişki yaşamaktan oldukça keyif duyabilirsiniz. İlkbaharın tohum vermeye hazır toprağı gibi, sizler de aşk konusunda verimlilik, kalıcılık, sadakat olgularını ön planda tutarak ilişkinizi büyütebilir, böylece güzellikler biçebilirsiniz. Marsın 23 Mayıs tarihinde Venüs ile yapacağı kavuşum, bonus niteliğinde bir etki. Böylece dönemin çok daha olumlu geçmesini sağlıyor. Hayata daha olumlu bakmanızı, umudunuzu içinizde büyütmenizi, aşkla büyümenizi, aşkla verimli hale gelmenizi ve her alanda kendinizi huzurlu hissetmenizi sağlayıcı bir etki yaratıyor.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve ardından saat 22:57 Merkür-Jüpiter kavuşumları, ayrıca gün boyunca Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Ay etkisini de hesaba katarsak iş ortamında veya iş ile alakalı konularda güçlü bir şekilde ifade etmeniz yönünde destekliyor. Ancak kibirli davranmamak lazım. Hele siz bir ilk adımınızı atın, Mayıs ortasında her şey yerli yerine oturmaya başlayabilir. Sabırlı olmakta fayda var. Maddi konularda ise bugün hareketlilik çok yoğun. İyimser düşündüğünüz için kendinizi denetlemeniz de kolay değil. Ancak ben yine de dikkatli olun uyarısını yapmak durumundayım. Diğer bir konu iş-ev arasındaki yoğunluğun artışı. Yani bir yandan mesleki anlamda öne çıkıyorsunuz diğer taraftan ailenizdeki dirlik ve düzenin bozulmaması veya sağlamlaştırılması adına bizzat mücadele veriyorsunuz. Önünüzde bir yol açıldığının siz de farkındasınız. Fakat bu yol size ne getirecek sorusunun cevabı ilk paragrafta ele aldığım Mars-Boğa burcu geçişinde saklı. Kaldı ki bu geçiş artık her şeyin lehinize çalıştığının işaretidir. İçiniz rahat olsun dostlarım.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER