Habertürk 11.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, dikkat çekme çabalarının altında yatan duygunun, kendilerine bir sığınak yaratma çabası olduğunu söylüyor.

Balık burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar yeni haftamız Ay-Yengeç burcu seyriyle başlamakta. Dikkat çekme çabanızın altında yatan en önemli duygu, kendinize huzurlu bir sığınak yaratma çabanızdır. Böyle bir enerji altında sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alarak onları her türlü kötülükten korumak istersiniz. Zayıflıklar, taşkınlıklar, yanlışlıklar bu alanda yaşansa dahi siz, kol kırılır yen içinde kalır mantığını benimsersiniz.

Saat 15:05 itibariyle Ay ve Güneş arasında meydana gelecek ilkdördün etkisi altında, öncelikle 3 Nisan tarihinden bu yana verdiğiniz kararları gözden geçirmeniz yararlı olur. Ne gibi gelişmeler yaşandı ve siz ne gibi bir yol izlediniz. O tarihten bu yana hoşunuza gitmeyen, sizi rahatsız eden durumlar oldu mu? Bu durumları çözebilmek için şimdi nelere dikkat etmek gerekiyor. İşte bütün bunları bu etki altında cevaplamaya çalışabilirsiniz. Ancak bunu yaparken karşınızdaki engellere isyan etmek yerine, bunlarla nasıl mücadele edeceğinizi bilinçli bir şekilde ele almalısınız. Bir yandan olanı muhafaza etmek isterken, diğer taraftan nefsinize yenilirseniz yanlış yaparsınız. Saat 15:05-Salı 06:37 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu süreçte biraz önce ele aldığım noktaları gözden geçirmeniz faydalı olabilir.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasında meydana gelecek görünüm, nakit değerler, kazanç, size ait her türlü değerleriniz konusunda aktif hareket etme arzunuzu yoğunlaştırır. Yani kişi ne olursa olsun kendine dönük hareket etmekten yanadır. Biri kalkıp da bütün bunlar üzerinde hak iddia etmeye veya engel çıkarmaya kalkarsa doğal olarak tepkiniz büyük olur. Fakat dostlarım bugünkü etkiler altında bize düşen aklı başında hareket etmektir. Çünkü içgüdüsel bir tavır ve aceleci bir tutum, 11 Mayıs sonrası yaşanabilecek güzelliklerin önünü kapayıcıdır. Sakin olalım, bilinçli davranalım.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER