Habertürk 13.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, ilişkilerinde denge sağlamaya gayret göstereceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 13 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, saat 05:51-18:57 arasında Ay boşlukta olacaktır. Bu süreç, özellikle birebir ilişkinizde terazinin her iki ucunu dengede tutmaya gayret göstermek veya buna gönüllü olmak için çaba sarfetmek anlamındadır. Her şeyin altında bir şey aranmasına neden olabilir. Eleştirel davranışlar, ihtiyaçların karşılanması konusunda ısrarcılık, size destek veren kişilerle aranızda bir duvar oluşmasına neden olabilir. Kaldı ki, bu özel bir ilişki ise, durum daha da zordur. Ayrıca geçmişte yaşananlar ışığında, bugünü değerlendirmek haksızlık da olabilir.

Günlük aktivite içinde, finansal konularda aceleci davranmamalı, iş görüşmelerinizde ise paradan önce, yeteneklerinize uygun bir tercihte bulunmalısınız. Ancak o zaman huzurlu bir çalışma ortamı sağlanmış olabilir. Saat 18:57 itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, maddi konularda gündüz saatlerinde yaşanan gelişmeleri tekrar ele almanız ve işin içinden nasıl çıkacağını hesaplamanız anlamındadır. Ayrıca ilişkinizle ilgili mevzularda eşit paylaşımları daha fazla önemseyeceğinizin göstergesidir.

İşlerinizi başarılı bir şekilde yoluna koyabilmeniz, günü huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER