Habertürk 13.04.2011

Balık burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, ilişkilerinde sorunları varsa, partnerleri ile aralarında bir yumuşama hali meydana gelebileceğini söylüyor.

Balık burcu 13 Nisan 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (13 Nisan 2011)

Sevgili Balıklar Ay Aslan burcu seyir etkinliği altında Çarşamba gününe adım atmaktayız. Saat 11:48 itibariyle Ay-Merkür arasındaki görünüm ilişkinizdeki sen-ben dengesini dengeli bir şekilde sağlamak ve biz olmak adına iletişimde bulunmak anlamında yararlıdır. Tabii ki her iki taraf da egolarını öne alarak konuşmazlarsa. Sonuçta ilişkinizin gidişatını olumlu veya olumsuz yönde kurgulayacak kişiler sizlersiniz. Nitekim saat 13:50 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki olumlu görünüm, kendinizi çok daha güçlü hissetmeniz adına sizi destekleyicidir. Diyelim ki, ilişkiniz yok. Bu enerjinin etkili ışığı sayesinde karşı cins tarafından fazlasıyla çekici bulunmanız mümkündür.

İlişkisi mutlu seyreden çiftler böyle bir etki altında birbirlerini güçlendirip, heveslendirebilirler. Sorunları olan çiftler arasında bir yumuşama hali meydana gelebilir. Her iki kişi de kendi üstünlüklerini beraberliklerinin güçlenmesi adına seferber edebilirler. Kısaca -Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için sözüne uygun şekilde hareket edilebilir. Saat 22:58 –Perşembe 09:41 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Doğal olarak böyle bir etki altında geceyi olumlu yönde değerlendirmenin yolu sakin ve tedbirli olmaktan geçiyor.

Günün ışıkları yüreğinizi aydınlatsın. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER