Habertürk 14.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Balıklara bugün, atak olacaklarını, bildikleri doğruları çekinmeden dile getireceklerini söylüyor.

BALIK burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar Salı günümüz saat 07:09 itibariyle Ay-Neptün arasındaki güçlü etkileşimle başlıyor. Sizi alıştığınız düzen konusunda bir kez daha düşünmeye sevkediyor. Atak olmanız gerektiğini ancak böylece geleceğe umutla bakabileceğinizi işaret ediyor.

Saat 12:54 Ay-Uranüs arasındaki görünüm, biraz önce sözünü ettiğim atak olma konusunda sizi teşvik ediyor. Bildiğiniz doğruları çekinmeden dile getirmeniz anlamında destekliyor.

Saat 14:52 Ay-Chiron arasındaki görünüm, maddi konulardaki yargılarınıza esneklik getiriyor ve yeni durumları kabul etmeniz yolunda baskı uyguluyor. Size, eski ilişkilerin veya bazı yanlış seçimlerin parasal anlamda yaşattığı sıkıntıların ders verici olduğunu hatırlatarak bundan sonraya dikkat edilmesi gerektiğini söylüyor.

Saat 15:47 Ay-Venüs karşıtlığı, ailevi ve mesleki konulardaki etkileşimin yoğun olduğunu gösteriyor. Olumlu sonuçlar alabilmemiz için, geriye çekilip sinmek yerine, ne istediğini bilen kişi olarak harekete geçerseniz üzerinizdeki baskılardan kurtulmanız mümkündür.

Saat 23:19 Ay-Satürn görünümü iş konularında tekrar bir değerlendirme bulunma anlamında etkileyicidir. Ancak bu değerlendirmede bazı kişilere alttan almak zorunda kalabilirsiniz.


Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER