Habertürk 14.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, özel hayat ve dış çevre ile ilişkilerde uyumlu olmanın önemini vurguluyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 14 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar Cumartesi günümüz boyunca etkili olacak Ay-Terazi burcu seyri gerek özel hayatınızda gerekse dış çevreyle olan ilişkinizde uyumlu olmanın önemini işaret ediyor. Enerjiler bununla sınırlı değil. Saat 06:41 Ay-Pluto zorlu görünümünü yüreğimizdeki tutkuları harekete geçiriyor. Bu öylesine bir arzu ki, karşımızdaki kişiyi etkimiz altına almak için elimizden geleni yapabiliriz.

Saat 13:07 itibariyle Ay-Satürn kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında, bazı önemli konular üzerinde güvendiğiniz bir kişiyle konuşabilirsiniz. Sorumluluklarınızın farkındasınız. Bir yandan ailenizin geleceği diğer yandan kişisel istekleriniz. Hepsinin yerli yerine oturması için zaman çok önemli. Bir gün bütün bu yaşadıklarınıza gülümseyerek bakacağınızı biliyorsunuz. Kimileri için bugünkü görünümlerin anlamı, yatırım konusudur. Belli bir borcun altına girerek uygun şartlar altında başınızı sokacak bir ev için araştırmada bulunabilirsiniz. Bazılarınız için günün anlamı, sizde yaşça büyük veya deneyimli bir arkadaşınızın size verdiği destek olabilir. Sunduğu öneriyi ciddi manada düşünerek karar vereceğinizi söyleyebilirsiniz.

Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER