Habertürk 16.05.2011

Balık burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su balıklara bugün, aşk hayatları ve yeni kararlar alma aşamasında sevgi, saygı ve güven üçlüsü içinde hareket edeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Balık burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Balıklar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Boğa geçişi, uyum, paylaşım, sevgi alış verişi konularında yakın çevrenizle olan bağlantınızı olumlu yönde etkileyicidir. Ayrıca aşk adına düşünürken ve karar verirken, sevgi, saygı ve güven üçlüsü içinde hareket edeceğinizin göstergesidir. Bu dönemde yanılmanız, birileri tarafında duygusal yaralar almanız, kendinizi mutsuz hissetmeniz mümkün değildir. Bilakis öyle sağlamcı ve öylesine temkinli davranırsınız ki, yanlış bir karar vermeniz pek mümkün değildir. Kolay değil tabii ki, nicedir mücadele etmektesiniz. İşte şimdi karşınıza çıkabilecek kişi ile veya şu anda hayatınızda bulunan insanla sağlam, ileriye dönük bir şekilde konuşabilme, bağlantıda bulunabilme şansına sahipsiniz. Artık geleceğiniz adına düşünüyorsunuz görmek istediğinizi değil, gerçek olanı istiyorsunuz. Hayal değil, bilakis gözlerinizi dört açarak ilerlemekten yanasınız. Çünkü artık, iyi niyet, empati kurmak, kendinden önce başkasını düşünmek zamanı olmadığının, bu iyi niyetliliğin başınıza ne gibi sorunlar açtığının, bu izlerin kapanmasının zaman alacağının farkındasınız.

Şimdi önemli olanın ayaklarınızı sağlam olarak yere basmak olduğunun farkına bir kez daha varacaksınız. Venüsün güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemesi böylesine güçlü bir etki. İnsanı şöyle bir kendine getirir ve akıllı ol diyerek uyarır. İnsan böyle bir transit etki altında yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğini bilir. Önlemini alır, hayata ona göre bakar. Ayrıca bu Haziran ayında başlayacak Jüpiter-Boğa burcu seyrinin bir ön provası. Hakkınız olan için mücadele bile vermenize gerek kalmadan lezzetli bir Venüs dönemi yaşamaya bakınız. Sen yanlış bir seçimdin ve ben doğruydum diyerek gitmesi gerekenleri uğurlayın, mantıklı gözlerle dünyaya bakın. Bunu öylesine inançlı yapın ki, dışarıdaki dünya hak ettiğiniz güzellikleri size sunsun. Şöyle bir etrafınıza bakın, size bakan sevgi dolu bir gözle karşılaşmanız bu süreçte mümkün. Siz de ona bakarken, bugüne dek yaşadıklarınızı unutun. Çünkü şimdi çiçek açma zamanınız, aşkta baharı yakalama, yaşama ve hissetme zamanınız. Venüs Boğa geçişindeki en etkili ve olumlu tarihler, 16, 20, 21, 23 Mayıs olarak göze çarpıyor ve bunların tümü de gayet hoş ve rahatlatıcı. Dilerim hepiniz bu pırıltıyla çevrelenirsiniz.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER