Habertürk 17.06.2011

Balık burcu günlük yorumu (17 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Balıklara bugün, sezgilerinin yükselişe geçeceğini, bu sayede her alanda doğru seçeneği bulabileceklerini söylüyor.

BALIK burcu 17 Haziran 2011 yorumu

Balık burcu günlük yorumu (17 Haziran 2011)

Sevgili Balıklar yeni gün saat 07:52 itibariyle etkisini hissedeceğimiz Merkür-Neptün olumlu görünümü ile başlıyor. Aşk konusunda düşünceleri ve hissedişleri yoğunlaşan kişi, tecrübelerinin ışığı altında hareket etmeyi tercih ediyor. Sezgiler o denli yükselişe geçiyor ki, kararlı olmanız halinde, her türlü alanda doğru olan seçeneği bulabilirsiniz.

Burada önemli bir başka husus, gelecek vaat edene yönelmektir. Hangi konuda olursa olsun, uzun vadeli düşünmekte fayda var. Bugün geçmiş ve gelecek arasındaki köprü üzerinde eğer duygularınız sizi şaşırtmasın, yoldan çıkarmasın istiyorsanız lütfen subjektif düşünmeyiniz. Çünkü bu tarz bir düşünce kimi zaman insanı yanıltır ve alışkanlıklarının esiri eder. Kaldı ki bugünkü enerjiniz öylesine rahatlatıcı ve öylesine moralinizi yükseltici ki, problemlerin köküne inmek yerine hayallerinizin peşinden gitmeyi tercih etmeniz gayet mümkün.

Gönlünüz huzur bulması, yüreğinizin ferahlaması ve her şeyin umduğunuzdan daha güzel olması dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER